Nyelvválasztás

HuVetA PDF Nyomtatás

A Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT) mellett, amelyben most már a kar aktív dolgozóinak szinte teljes publikációs termése megtalálható, egyre több egyetem törekszik arra, hogy a tudományos dolgozatok, tananyagok, szakdolgozatok és doktori disszertációk teljes szövegét is összegyűjtse és a szerzők engedélyével szabadon vagy az egyetemen belül hozzáférhetővé tegye.


Több éve készülünk a rendelkezésünkre álló szerény eszközökkel arra, hogy az Állatorvos-tudományi Kar számára megindítsuk ezt a szolgáltatást. A HuVetA-nak (Hungarian Veterinary Archive, Magyar Állatorvos-tudományi Archívum) keresztelt adatbázisban szakdolgozatokat, PhD-dolgozatokat, könyvtári dokumentumokat és néhány történeti művet kereshetünk vagy böngészhetünk tanszék, cím, szerző, tárgyszó és idő szerint.
A DSpace-alapú repozitórium kezelőfelülete egyelőre angol nyelvű, de dolgozunk a rendszer fordításán.

Reméljük, hogy szerzőink meggyőződnek a közlés eme új formájának hasznáról és egyre több dolgozatot juttatnak el a HuVetA-ba az érdeklődők hasznára és örömére.

 
IWIW megosztásStartlap kedvenchezGoogle könyvjelzőLink megosztása: Del.icio.usTwitterAjánlás a linkter.hu-raAjánlás a vipstart.hu-raFacebookDiggAjánlom a Gurura

Segít a könyvtáros

A múzeum nyitva tartása

A könyvtár új könyvei

A hónap műtárgya

Bezoár

Állatorvos-tudományi Könyvtár