Nyelvválasztás

Akadálymentesség PDF Nyomtatás

A Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Könyvtár, Levéltár és Múzeum szolgáltatásait biztosítja a fogyatékkal élők számára is.

  • Mozgáskorlátozottak számára az Állatorvos-tudományi Kar bejárata mellett, az autóparkoló mögötti épületben számítógépes munkaállomást biztosít, amelyen kereshető a könyvtár számítógépes katalógusa, illetve valamennyi, a könyvtár főépületében elérhető adatbázis és elektronikus szolgáltatás. Kérjük, ha e szolgáltatásunkat kívánja igénybe venni, kérje meg a portást, hogy hívjon ki egy segítő könyvtárost.
  • Hallássérültek számára a könyvtár jelnyelvi támogatást biztosít. Ilyen irányú igényét kérjük, jelezze a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.
  • A látássérültek információszerzését akadálymentes honlappal támogatjuk. A könyvtár látássérültek számára vállalja rövidebb dokumentumok dramatizálását. A könyvtárban képernyőolvasó program használatára is van mód.

A segítő könyvtáros jelenléte előzetes bejelentkezéssel is biztosítható megállapodás szerinti időpontban. Bejelentkezés lehetséges telefonon:
1 478-4226, e-mailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , SKYPE-on és MSN-en: library.univet.

 
IWIW megosztásStartlap kedvenchezGoogle könyvjelzőLink megosztása: Del.icio.usTwitterAjánlás a linkter.hu-raAjánlás a vipstart.hu-raFacebookDiggAjánlom a Gurura

Segít a könyvtáros

A múzeum nyitva tartása

A könyvtár új könyvei

A hónap műtárgya

Bezoár

Állatorvos-tudományi Könyvtár