Adatbázis próbaidőszak: Funding Institutional

Az Elsevier Kiadó 2024. március 18-tól április 30-ig próbahozzáférést biztosít Funding Institutional adatbázisához a Scopus előfizetői számára.  A Funding Institutional olyan finanszírozási adatbázis, amely több mint 40 000 aktív és visszatérő finanszírozási lehetőséget, 8 millió odaítélt támogatást tartalmaz több mint 15 000 finanszírozótól világszerte, beleértve magyar finanszírozó szervezeteket is. A platform világszerte támogatja a kutatókat és kutatóintézeteket a pénzügyi források (kutatási projekt-támogatások, ösztöndíjak, vagy más pénzügyi támogatások) felkutatásában és a tervezési munkafolyamatok optimalizálásában.Az adatbázis honlapja: https://www.fundinginstitutional.com/

A Kiadó szeretettel vár minden érdeklődőt a Kutatásfinanszírozás a Funding Institutional adatbázis segítségével című magyar nyelvű webináriumára is, ahol bemutatja a Funding Institutional adatbázis használatáés lehetőségeit.

A webinárium időpontja: 2024. április 16. (kedd) 10:00

Regisztráció: https://elsevier.zoom.us/webinar/register/WN_fL1tyl7pSyOJuXTxladjmw

Az Elsevier Kiadó továbbra is örömmel fogadja tapasztalataikat és észrevételeiket is a  Funding Institutional adatbázissal kapcsolatban.

N_brA1-C6cRIafk9-mIfSFhQ